A NEWART Entertainment produkciós iroda egyidős a magyar kereskedelmi televíziózással. Jogelőd cége révén is 1997 óta állandó, meghatározó szereplője a magyar médiának.

Független műsorgyártóként a cégnek lehetősége nyílt a magyar televíziózás legnagyobb és legfontosabb szereplőivel, de a kisebb meghatározó csatornáival is együttműködni.

Produceri párosunk /Nagy Sándor és Váraljai Tamás/ nevéhez fűződik az éveken át piacvezető szerepet betöltő és minden szakmai díjat bezsebelő "Legyen Ön is Milliomos!" című licencműsor magyarországi adaptálása. A nézettségi rekordokat folyamatosan felállító, hét évet megélt napi készítésű óriásprodukció mellett, az idők folyamán rengeteg sikeres reality-t, show műsort és magazint is készítettünk.

Az ország szinte minden televíziójának gyártottunk már TV műsort, de az évek folyamán jócskán adódtak határon túli megrendelők is. Munkánk során együtt dolgozhattunk több nagy nemzetközi céggel is, pl.: Celador, Endemol, Strix, 2way Traffic, Keynews Television, Sony Entertainment.